Commercieel Medewerker Binnendienst

Solliciteer nu

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als Commercieel medewerker binnendienst in Zwolle, met als specialisme Industrie, werk je voor een bedrijf dat overloopt van de ambitie en het menselijk belang van werknemers voorop heeft staan. Bij ons mag jij volop aan de bak om te leren en te inspireren. Je moet niet op je mondje gevallen zijn om het waar te maken in deze functie van Commercieel medewerker binnendienst voor 40 uur in de week. Maar dan krijg je ook de kans om nieuwe ideeën in te brengen bij Hemmink in Zwolle.

FULL-TIME · ZWOLLE

De vacature Commercieel medewerker binnendienst daagt je uit om:

Veel verder te gaan dan ‘goed genoeg’ als je klanten en prospects ondersteunt met jouw expertise. Je gaat actief op zoek naar kansen in de markt. Samen met 8 directe collega’s op de afdeling en met collega’s vanuit de buitendienst pak je die kansen en maakt ze tot een succes. Daarnaast zorg je dat er geen kansen blijven liggen en mede dankzij de volle inzet die jij toont, is hoge klanttevredenheid haalbaar. Jij gaat ervoor bij het:

 • werken aan de sales funnels samen met collega’s.
 • beantwoorden van de (technische) vragen die vanuit klanten binnenkomen.
 • actief benaderen van prospects, klanten en projecten binnen onder meer de foodindustrie, OEM- en maakindustrie, verlichtingsindustrie, scheepvaart en paneelbouwers.
 • succesvol uitwerken van offertes. Deze volgt je op door actief onze klanten te benaderen.
 • meedenken over eventuele kansen die nog voor het oprapen liggen.

Directe collega's? Natuurlijk! Je zit niet alleen, want met 14 collega’s vertegenwoordig jij de afdeling Sales Office.

Jouw nieuwe leidinggevende heeft aandacht voor de inbreng vanuit de groep en focust op persoonlijke en teamontwikkeling. Ook op jouw welzijn wordt trouwens gelet, want met een goede stoel en een prachtig bureau dat in hoogte verstelbaar is, kun je af en toe de benen strekken. Is dat niet genoeg? Geen nood, je kunt ook de nodige kilometers maken op je bureaufiets. 

Deze vacature Commercieel medewerker binnendienst biedt (o.a.):

 • een bruto maandsalaris tussen de €2.141,- en €3.517,-, afhankelijk van je afgeronde opleiding en de ervaring die je meeneemt.
 • een goede pensioenregeling.
 • 28 vakantiedagen en 12 atv-dagen, op basis van een 40-urige werkweek.
 • een dertiende maand.
 • een bonusregeling, zodra je een contract hebt voor onbepaalde tijd.
 • veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • de mogelijkheid om met topmerken te werken. 

De ideale Commercieel medewerker binnendienst voor deze vacature brengt mee:

 • de durf om zich kwetsbaar op te stellen en zichzelf te zijn. Je hebt lef en je wilt graag leren en groeien.
 • een mbo4-diploma waar een commerciële en/of technische richting op staat.
 • zo’n 1 à 3 jaar ervaring als (Technisch) Commercieel Medewerker Binnendienst binnen de branche industrie en/of offshore
 • technisch inzicht met bij voorkeur productkennis op het gebied van kabeldoorvoer- en beschermingsproducten voor de industrie.
 • ervaring met de wet- en regelgeving omtrent ATEX en IECEx.
 • goede communicatieve vaardigheden, waarbij je een kei bent in samenwerken.
 • goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en schrift.


Solliciteren?

I.v.m. het coronavirus zullen de eerste gesprekken via een skype-sessie plaatsvinden. Face-to-face sollicitaties zullen conform de maatregelen van de overheid niet eerder dan vanaf 20 mei weer plaatsvinden, tenzij tegen die tijd andere maatregelen van kracht zijn. Daarnaast kan het voorkomen dat wij iets later dan gebruikelijk met een reactie komen op je sollicitatie.

Is de vacature van Commercieel medewerker binnendienst jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan via onderstaande button. 

Wij werken voor deze vacature samen met Douwe Buter van het werving & selectiebureau Borghselect.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Hemmink: jouw nieuwe werkplek?

Het hoofdkantoor van de Hemmink Groep vind je op het bedrijventerrein de Marslanden in Zwolle. Met de A28, de N35 en de N337 op een steenworp afstand is het safe to say dat deze locatie ideaal te bereiken is met de auto. Of je nu uit Apeldoorn, Deventer, Kampen, Raalte of Zwolle zelf komt, je parkeert je auto binnen 30 minuten voor de deur. Niet alleen binnen die 4 muren is er volop bedrijvigheid. Op hetzelfde bedrijventerrein wordt er volop gebouwd aan een nieuw en duurzaam hoofdkantoor dat helemaal is ingericht op deze tijd. Een gebouw met veel licht en ramen, moderne overlegunits en een eigen werkplek. In mei gaan wij verhuizen. 

Reina Keizer

Manager Sales Office

Maarten Witteman

Sales Specialist

Janiene Bakker

Sales Specialist

Hans Houwerzijl

Sales Specialist

Jeannette Mulder

Sales Specialist

Oscar Belt

Sales Specialist