Productmanager Energietransitie

Solliciteer nu

Productmanager Energietransitie

Bouwen aan een nieuw productenportfolio binnen onze organisatie en uitgedaagd worden op je ondernemerschap, visie en marktkennis zijn belangrijke elementen die horen bij functie van Productmanager Energietransitie bij Fortona. Wij zijn een ambitieuze organisatie die wordt gevormd voor en door mensen, met echte aandacht voor jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van het team. De mooie ambities van Fortona dragen bij aan een duurzame wereld.

Full-time · Zwolle

De vacature Productmanager Energietransitie bij Fortona in Zwolle daagt je uit om:

De rol van spil én verantwoordelijke op je te nemen in het opbouwen van nieuwe concepten en merken. Je komt te werken in een gloednieuwe werkmaatschappij die valt onder het moederbedrijf Hanzestrohm. Er moet veel opgebouwd worden en dit doe je niet alleen: je werkt samen met de collega’s van sales, marketing en inkoop en natuurlijk met de (nieuwe) leveranciers en partners. Jij neemt hierbij het voortouw. Daarnaast werk je nauw samen met onze Business Development Manager.

Het nieuwe portfolio wat je opbouwt zal onder ander bestaan uit bi-directional laadpalen, gelijkspanning converter, energiemonitoring en energie opslag systemen. En alles vanuit het oogpunt van de klant: innovatieve E-installateurs, systeemintegrators, gebouwbeheerders en -eigenaren.

Duurzaamheid, schaarste van grondstoffen en mensen, maar ook de enorme ontwikkelingen op technologisch gebied maken deze vacature Productmanager Energietransitie interessant en uitdagend.

Je zit kort op de bal als het gaat om het:

 • Zorgen dat de nieuwe concepten en producten van jouw portfolio optimaal in de markt gezet worden. Denk aan een goede communicatie, het goed intern inregelen van processen, het beschikbaar stellen van commerciële tools en afspraken maken met leveranciers.
 • Jaarlijks maken van het portfolioplan, periodiek bijsturen en bewaken van resultaten.
 • Zorgen dat jouw portfolio van concepten en producten bijdragen aan de langetermijnvisie.
 • Leidinggeven aan projecten, zoals productintroducties.
 • Verzamelen van de juiste informatie over de markt, de technische en inhoudelijke mogelijkheden en product- en conceptontwikkelingen.
 • Adequaat contact onderhouden met leveranciers en zoeken naar nieuwe leveranciers.

Solliciteren? 

Is de vacature van Productmanager Energietransitie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan via onderstaande button. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Parsa Tashacori, Business Development Manager, tel. 085 487 2400.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

De vacature van Productmanager Energietransitie bij Fortona biedt o.a.: 

Bruto maandsalaris tussen € 3.961,- en € 6.509,-

o.b.v. opleiding en ervaring

13e maand

o.b.v. bedrijfsresultaten

Bonusregeling

o.b.v. bedrijfsresultaat en bij een vast contract

28 vakantiedagen en 12 ATV-dagen

o.b.v. fulltime

Laptop, Ipad & Mobiel

Werkfruit

Elke week vers fruit

Thuiswerken

Bedrijfsmassage

Elke maand

Fietsplan

De ideale Productmanager Energietransitie voor deze vacature bij Fortona brengt mee:

Voor ons telt het zwaarst mee dat ondernemerschap door je aderen stroomt en dat je met je energie andere mensen weet te enthousiasmeren. Daarnaast zijn voor deze vacature ook onmisbaar:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de elektrotechniek met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring met elektrotechniek, duurzaamheid en circulariteit.
 • Flexibiliteit en dat je goed gedijt in een omgeving die vraagt om verandering waarin je oog houdt voor de kern en voor de mensen met wie je samenwerkt.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Gevoel voor commercie en oog voor de klant.

Met wie werk je samen?

Carlo Hoving

Sales Engineer

Gijs Hemmink

Director Sustainability and Innovation

Kees Compaan

Senior Sales Engineer

Parsa Tashacori

Business Development Manager