Stagiair(e) Marketing

Solliciteer nu

Stagiair(e) Marketing 

Wij zijn op zoek naar een Marketing & Communicatie Stagiair(e). Het gaat om een meewerkstage vanaf september 2024. Je gaat je onder andere bezig houden met onze website, remarketing, branding, marketingautomation, beurzen & e-mail marketing.

In deze blogpost geven wij je zeven redenen waarom je als Marketing & Communicatie student moet solliciteren op deze fantastische stageplaats.

Full-time · Zwolle

1. State-of-the-art MarCom omgeving

Wij zijn up-to-date als het om MarCom gaat. Zowel online als offline doen wij gave dingen met SEA, SEO, blogs, webinars, etc. Ook organiseren we toffe beurzen en klantevents. Projectmanagement doen wij online en marketingautomation en DAM staan volop in de steigers!

2. Vrijheid en verantwoordelijkheid

Micromanagement vinden wij een vies woord. Als stagiaire heb je natuurlijk een stagebegeleider, maar daarnaast verwachten wij ook dat je initiatief neemt en verantwoordelijkheid pakt. Wij gaan er vanuit dat je je regie neemt op je eigen stage en dat je initiatief neemt op je leerproces. Daartegenover staat dat wij je alles willen leren wat onze mooie marketingafdeling je maar te bieden heeft.

3. Geen afhaalchinees

Bij veel bedrijven is de marketingafdeling een soort van afhaalchinees waar op bestelling middelen afgenomen kunnen worden. Die fase zijn wij allang voorbij.

In gelijkwaardigheid met verkoop en productmanagement brengen wij de customer journeys in kaart en werken wij aan onze ambities en doelstellingen.

Overigens vinden wij chinees eten heerlijk.

4.Een ontzettend leuk en ambitieus team

Ons MarCom-team bestaat uit 14 collega’s. Omdat wij een groot deel van onze tijd werkend besteden willen wij hier graag samen een leuke tijd van maken!

Wij maken tijd vrij voor teambuilding en andere teamuitjes. Zo hebben wij samen de wateren van Giethoorn onveilig gemaakt en zijn wij samen op een ski-trip geweest!

5. De volgende stap zetten met ons

Hebben wij al gezegd dat wij ambitieus zijn? Graag bieden wij jou de mogelijkheid om met ons mee te groeien!

6. Een tipje van de sluier m.b.t wat je hier kunt leren

Je gaat de business units ondersteunen met verschillende marketingacties. Daarnaast ondersteun je de interne organisatie met activiteiten gericht op onder andere de Employer Branding, uitzoeken en ontwerpen van promotiemateriaal en nog veel meer.

7. Wat bieden wij je nog meer?

Bij Hanzestrohm zijn we ambitieus en persoonsgericht. We willen graag dat je een goed cijfer voor je stage of afstudeeronderzoek haalt, maar we dagen je ook uit voor jezelf en Hanzestrohm een nuttig bedrijfsresultaat neer te zetten! We horen van veel stagiairs en afstudeerders dat dit zeer inspirerend werkt en dat juist die combinatie van theorie en praktijk heel waardevol is.

Samen met alle andere stagiair(e)s bij Hanzestrohm geven wij je veel vrijheid, maar ook veel ondersteuning. Je toont zelf inzet, lef, eigenaarschap en inspiratie waar je veel kennis en ervaring voor terug krijgt. Dit noemen we bij Hanzestrohm ‘Slim meewerken’. Tijdens dit leerproces sta je er natuurlijk niet alleen voor, want de stagebegeleider van Hanzestrohm begeleid waar nodig en kun je sparren met mede stagiair(e)s. 

Deze Marketing meeloopstage bij Hanzestrohm biedt (o.a.):

Goede stagevergoeding

€ 500,- bruto o.b.v. 40 uur

Bedrijfsmassage

Elke maand

Elke week vers fruit


Stage lopen bij een organisatie die actief is in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen 

Een plek waar je het beste in jezelf naar boven haalt

Voor deze uitdagende stageplek zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die:

  • Een 2e / 3e-jaars hbo student is in de richting CE, MER of ORM; 

  • Het leuk vindt om met AI tools te werken, zoals ChatGPT. Ervaring is gewenst;

  • Een passie heeft voor schrijven;

  • Wil meehelpen aan het  bouwen van onze website;

  • Samen met experts onze brandfotografie en videocontent wil maken;

  • Creatief is en “out of the box” kan denken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je zelfstandig en initiatiefrijk bent. 

Nog niet overtuigt? Dit vindt onze huidige stagiair:

Voordat ik aan mijn stageperiode begon, was ik behoorlijk nerveus. Na twee weken was die nerveusheid compleet verdwenen. Ik kwam erachter dat stagelopen bij de marketingafdeling van Hanzestrohm echt leuk was. Ik leerde veel en er was veel afwisseling in het werk. Van online marketing tot beurzen, alles komt aan bod en de stagedagen vlogen voorbij.

De familie cultuur die binnen Hanzestrohm heerst, is goed weer te zien binnen het lopen van je stage. Er is een open sfeer en de collega’s waarmee je gaat werken tijdens je stage staan altijd klaar om je te helpen of iets uit te leggen. Dit zie je terug in de gehele organisatie.

Ik ben heel enthousiast geworden van mijn stage. Als je jezelf openstelt om te leren, je collega’s wilt leren kennen en actief mee wilt werken, dan past deze stage perfect bij jou!

Okke van der Steeg - Marketing Stagiair

Graag horen wij van je!

Vind je net als wij dat je deze kans niet mag missen? Dan nodigen wij je uit om te reageren via de solliciteer button. Je scoort extra punten door dit op een leuke creatieve wijze te doen 😊. 

Met wie werk je samen?

Aline Smelt

Content Marketeer

Arjan de Jonge

Business Analist

Erwin van Dalfsen

Marketing Manager

Henk Bakker

Marketing & Communicatie Specialist


Inge Feijen

Productdata Specialist 

Jan Roffel

Teamleider Productdata

Jeroen Aalbers

Online Markteer

Jomi van Ekris

Productdata Medewerker

Lucinda Huijskens

Content Markefteer

Maarten Barten

Content Marketeer

Paula Seinen

Marketing & Communicatie Specialist

Remco Hübner

Online Marketeer

Renate van den Brink

Marketing & Communicatie Specialist

Wilco Wietsma

Digital Technology Specialist