Stage Productmanagement

Solliciteer nu

Stage Productmanagement

Hemmink is een ambitieuze en mensgerichte organisatie. Wij timmeren hard aan de weg en zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiair(e) die samen met ons wilt leren en werken aan onze ambities. Binnen Hemmink bieden wij een stageplek aan per februari 2020.

FULL-TIME / PART-TIME · ZWOLLE

Wat ga je doen?

Tijdens je stage werk je mee op de Business Unit Slim & Snel Installeren. Hierin komen commercie, marketing en techniek samen. Het ‘Slim & Snel installeren’ concept helpt specialisten op het gebied van elektrotechnisch installatiemateriaal om buis-, kabel- en/of stekerbare installaties zo snel mogelijk te realiseren. Vanzelfsprekend is daarbij aandacht voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Jij gaat je bezig houden met een of meerdere van de onderstaande opdrachten:

  • Onderzoeken marktaandelen (deskresearch en fieldresearch);
  • Meewerken aan uitwerken waardepropositie, PMC’s, web- en folderteksten nieuwe portfolio (marketing);
  • Diepere analyse verkoopcijfers, combineren met marktonderzoek o.b.v. hypotheses vanuit cijferanalyse (analyse, marketonderzoek (desk en field));
  • Onderzoeken aankoopproces en beïnvloeding van stakeholders/DMU op aankopende partij (marktonderzoek (field & desk), verkoop).

Jouw profiel

Voor deze uitdagende stageplek zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die:
  • Een 3e jaar HBO student is in de richting CE, MER, ORM;
  • Beschikt over de volgende eigenschappen: zelfstandig, doorzettingsvermogen, leergierig, ondernemend en analytisch;
  • Een stuk vernieuwing en dynamiek mee brengt en goed past in een sociale omgeving.


Wat bieden wij je?

Bij Hemmink zijn we ambitieus en persoonsgericht. We willen graag dat je een goed cijfer voor je stage of afstudeeronderzoek haalt, maar we dagen je ook uit voor jezelf en Hemmink een nuttig bedrijfsresultaat neer te zetten! We horen van veel stagiairs en afstudeerders dat dit zeer inspirerend werkt en dat juist die combinatie van theorie nuttig maken voor de praktijk heel waardevol is.

Samen met alle andere stagiair(e)s bij Hemmink geven wij je veel vrijheid, maar ook veel ondersteuning. Je toont zelf inzet, lef, eigenaarschap en inspiratie waar je veel kennis en ervaring voor terug krijgt. Dit noemen we bij Hemmink ‘Slim meewerken’. Tijdens dit leerproces sta je er natuurlijk niet alleen voor, want de stagebegeleider van Hemmink begeleid waar nodig en kun je sparren met mede stagiair(e)s. Daarnaast ontvang je natuurlijk een stagevergoeding.


Wieger Westra

Productmanager