Stagiair(e) Sales Office

Solliciteer nu

Stagiair(e) Sales Office

Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage in de sales? Bekijk dan snel deze vacature, want vanaf september 2024 t/m februari 2025 zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste stagiair(e) om onze verkoop binnendienst te versterken.

Fulltime · Zwolle

Stagelopen op de afdeling Sales Office bij Hemmink daagt je uit om:

Deel uit te maken van een wereld waar techniek en sales samenkomen. Je werkt nauw samen met onze gedreven specialisten op de binnendienst. Als volwaardig collega krijg je de kans om kennis op te doen van elk facet van ons verkooptraject. Bij Hemmink ontdek je een stage waarin je écht het verschil maakt en elke dag nieuwe uitdagingen en kansen tegenkomt op het gebied van sales. Hierbij kun je denken aan:

  • Het verzamelen van informatie over potentiële klanten;

  • Het ondersteunen bij de orderinvoer;

  • Het telefonisch beantwoorden van interne en externe vragen, waardoor je communicatieve vaardigheden een boost krijgen;

  • Het opstellen van offertes en het bieden van ondersteuning bij de opvolging hiervan;

  • Het ondersteunen bij diverse projecten, waarbij je betrokken wordt bij verschillende facetten van onze salesprocessen.

Over ons team

Op de afdeling Sales Office bij Hemmink vind je een team dat bruist van energie en enthousiasme! Wij zijn een hechte groep gedreven professionals die niet alleen hard werken, maar ook volop genieten van wat we doen. Bij ons heerst een warme, gezellige sfeer waar iedereen elkaar kent en waardeert. Samenwerking staat bij ons centraal, of het nu gaat om het delen van kennis, het vieren van successen of het gezamenlijk aanpakken van uitdagingen. Bij Hemmink doen we het echt samen, en daar zijn we trots op! Kom jij ons dynamische team versterken?

Ons Profiel

Bij Hemmink zijn we ambitieus en persoonsgericht. We willen graag dat je een goed cijfer voor je stage of afstudeeronderzoek haalt, maar we dagen je ook uit voor jezelf en Hemmink een nuttig bedrijfsresultaat neer te zetten! We horen van veel stagiairs en afstudeerders dat dit zeer inspirerend werkt en dat juist die combinatie van theorie nuttig maken voor de praktijk heel waardevol is.

Samen met alle andere stagiair(e)s bij Hemmink geven wij je veel vrijheid, maar ook veel ondersteuning. Je toont zelf inzet, lef, eigenaarschap en inspiratie waar je veel kennis en ervaring voor terug krijgt. Dit noemen we bij Hemmink ‘Slim meewerken’. Tijdens dit leerproces sta je er natuurlijk niet alleen voor, want de stagebegeleider van Hemmink begeleid waar nodig en kun je sparren met mede stagiair(e)s. Daarnaast ontvang je natuurlijk een mooie stagevergoeding.

Interesse?

Ben jij er klaar voor om deze mooie kans aan te grijpen? Solliciteer nu en ontdek hoe jij een stuk vernieuwing en dynamiek kunt inbrengen in ons bestaande team. Heb je vragen over deze stageplaats? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (038) - 46 98 230.

Stagiair(e) Sales Office bij Hemmink biedt (o.a.):

Goede stagevergoeding

€400,- bruto o.b.v. 40 uur

Werkfruit

Elke week vers fruit

Bedrijfsmassage

Elke maand

Haal het beste uit je stageperiode

Actief Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

De ideale Stagiair(e) Sales Office voor deze vacature bij Hemmink brengt mee:

  • Een mbo (niveau 3 of 4) opleiding in een commerciële richting volgt;
  • Een klantvriendelijk instelling, je gaat samen voor het beste resultaat, daarnaast ben je een aanpakker en sta je open voor feedback;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Een stuk vernieuwing en dynamiek en past goed in een sociale omgeving.


Met wie werk je samen?